Influenza kezelése homeopátiával, várandósoknak és kisbabáknak is!

Oscillococcinum golyócskák

  • influenzás tünetekre
  • az első influenzás tünetektől
  • csecsemőknek és kisgyermekeknek is
  • várandósság és szoptatás ideje alatt is

OSCILLOCOCCINUM
az első tünetektől kezdve!

Az Oscillococcinum® (kiejtése: Oszcillokokszinum) az influenzás megbetegedések homeopátiás gyógyszere, amely mögött 45 éve elismert szakértelem és tapasztalat áll. Az Oscillococcinum hatását kutatások is bizonyítják. Az Oscillococcinum akkor a leghatásosabb, ha már az első tünetek megjelenésekor elkezdjük szedni.

Adagolása:
Influenzás időszakban: heti 1 adag Oscillococcinum
Az influenzás tünetek megjelenésekor: 6 óránként 1 adag Oscillococcinum
Kialakult influenza: reggel és este 1-1 adag, 1-3 napon keresztül

Az Oscillococcinum újszülött kortól adható. Csecsemőknek előzőleg felforralt, majd visszahűtött vízben vagy babavízben (1/2 dl) oldjuk fel a műanyag tubusban található golyócskákat. Az Oscillococcinum golyócskák biztonságosan szedhetőek szoptatás és terhesség időszakában is.

Az alkalmazásáról bővebben a betegtájékoztatóban olvashat.

OSCILLOCOCCINUM tények

Az Oscillococcinum bevételéhez nem kell víz, bárhol higiénikusan bevehető.

Az influenzavírust 1933 óta ismerik, az Oscillococcinum-ot 1942 óta gyártják.

Kutatási eredmények dióhéjban

Egy 487 beteg részvételével végzett vizsgálatban, 48 órás kezelést követően az Oscillococcinum-mal kezelt csoportban statisztikailag szignifikánsan (66%-kal) magasabb volt a gyógyult betegek aránya, mint a placebo csoportban.

Ferley JP, Zmirou D, D’Adhemar D, Balducci F . A controlled evaluation of a homoeopathic preparation in the treatment of influenza-like syndromes. Br J Clin Pharmac, 1989; 27 (3): 329–35. Quadruple-blind. The Lancet, 1989; April 22, p 914

A kutatásról bővebben itt

Egy 372 beteg részvételével zajló kutatásban az 48 órányi kezelést követően az Oscillococcinum statisztikailag szignifikánsan magasabb (23%) gyógyulási arányt eredményezett, mint a placebo.

Ugyanebben a vizsgálatban az Oscillococcinum statisztikailag szignifikáns módon lerövidítette az influenzaszerű tünetek fennállásának időtartamát.

Papp R, Schuback G, Beck E, Burkard G, Bengel J, Lehrl S, Belon P. Oscillococcinum in patients with influenza-like syndromes: a placebo-controlled double-blind evaluation. Br Homeopath J, 1998; 87: 69–76

A kutatásról bővebben itt

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!